logo
logo
logo
logo

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

,
Italia

Italia

I Italia finner man noen av verdens viktigste kulturskatter hvorav mange har vært med på å forme den vestlige sivilisasjonen som vi lever i i dag. En del av oss er kjent med renessansekunstnerne og operakomponistene mens andre av oss er henførte av italiensk film som med sin stil har satt standarden for europeisk filmindustri.

Vi elsker den italienske matkulturen med pizza, pasta og vin. Men i følge enkelte skal den italienske gastronomien oppleves på stedet. Italia består av så mange regioner med sin egen, særpregede gastronomi, at når noen sier italiensk mat, så er det vanskelig å vite hva de mener. Den skiller seg jo så mye mellom regionene og til og med mellom små enkeltbyer. Det finnes altså ingen stereotype som beskriver det mangfoldet av variasjoner som Italias matkunst innbyr til.

Det er først og fremst variasjonsrikdommen som fascinerer oss på TripX og Italia elskere. Uansett om man beveger seg mellom nord og sør eller mellom øst og vest, så forandres landskapet, arkitekturen, lokalbefolkningens egenart og selvsagt maten og vinen. Variasjonen er enorm!

Italia er en mosaikk av variasjoner og vi hos TripX har virkelig anstrengt oss for å finne trivelige hotell som passer den skandinaviske turisten. For tiden tilbyr TripX reiser til: Magiske Venezia som er et sted man må besøke minst en gang i livet, gjerne mange, mangefasetterte Roma der man i tillegg til verdensunik kultur finner stilige restauranter og trendy butikker, shoppingparadiset Milano, universitetsbyen Pisa i Toscana med sitt verdenskjente skjeve tårn, eventyrlig vakre Sardinia med herlige strender og vakker natur og på spennende Sicilia er ferievariasjonen ekstra stor når du velger mellom fly til Catania eller Palermo

Når du reiser med TripX til Italia finnes det mange flyselskap å velge blant, alt etter hvilken destinasjon du velger. De mest populære er Norwegian, SAS, Ryanair og Alitalia. Hos TripX får du alltid opp alle tenkelige alternativ og det er bare opp til deg å velge din favoritt-flyløsning.

Bestill din reise på nettet! Billig, enkelt, raskt og trygt.

Når du bestiller din reise til Italia hos TripX omfattes du av den norskereisegarantiloven. Vi på TripX vil alltid tilby de billigste reisemålene uten å gå på kompromiss med kvalitet og sikkerhet. Det skal være enkelt og bekvemt å reise med TripX, både før, under og etter reisen! Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon så er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss.

Rectangle 5 CopyCreated with Sketch.
Group 18Created with Sketch.